fbpx
Annonce

Barca-fans vil have Fati som erstatning for Lewandowski

Simon Arun Vrábel - 27.12.22

// Ansu Fati

Den catalanske avis Mundo Deportivo har lavet en afstemning i blandt de catalanske Barca-fans hvor mere end 8000 har deltaget og her ønsker et klart flertal at Ansu Fati skal erstatte den karantæneramte Lewandowski i angrebet.

Lige siden begyndelsen af november har Barcas cheftræner, Xavi, overvejet hvem der skulle erstatte holdets topscorer Robert Lewandowski i angrebet. Hvis man spørger holdets fans, så er der ingen tvivl om, hvem der skal udfylde de store sko efter polakken, som allerede har scoret 18 mål for catalanerne i denne sæson.

Det er den catalanske avis Mundo Deportivo, som har adspurgt deres catalanske læsere om hvem der skal erstatte Lewandowski i angrebet. Her har avisen givet læserne fire valgmuligheder at vælge imellem. Den ene er Memphis Depay, som ellers har været rygtet væk fra klubben i det kommende transfervindue. Xavi har ellers ikke udvist den store tillid til hollænderen, men måske Lewandowskis skade kan åbne døren for hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den anden mulighed er Ansu Fati, som ikke har fået meget spilletid hverken på klub eller nationalt plan i denne sæson. Både den tidligere landstræner Luis Enrique og Xavi har været nervøse for at overbelaste det unge talent med det enorme potentiale. Den tredje mulighed er Ferran Torres, som også har været en perifer spiller i skyggen af Dembélé og Raphinha, men Torres har tidligere i karrieren spillet som centerforward. Den sidste mulighed som avisen gav læserne, var unge Víctor Barberá fra Barcas U19-hold.

I alt deltog 8061 læsere i afstemningen og på sidstepladsen med 474 stemmer (5,88%) kom Barberá, som da heller ikke var spået den store chance i afstemningen. På tredjepladsen var Ferran Torres og med 677 stemmer (8,38%) var han mere end 1000 stemmer efter andenpladsen. Her kommer Memphis nemlig ind med 2349 stemmer og det betyder, at hver tredje læser ønsker, at hollænderen indtager rollen for Lewandowski i de kommende tre ligakampe.

På førstepladsen kommer Barcas nummer 10 dog ind som en sikker vinder. Ansu Fati fik nemlig hele 4579 stemmer og det er altså mere end halvdelen af alle stemmerne. Helt nøjagtigt ønsker 56% af deltagerne at se Ansu Fati folde sig ud og leve op til de kæmpe forventninger, som trøjen med nummer 10 på ryggen medfører.

20-årige Ansu Fati, som er et produkt af det berømte La Masia, har kun spillet 700 minutter i denne sæson, men alligevel er han noteret for tre mål og tre oplæg. Stortalentet har været på banen 20 gange i denne sæson, men kun en enkelt gang blev det 90 minutter på banen, så det vil helt sikkert glæde mange Barca-fans verden over at se mere til den talentfulde spanier.

.:FORSIDE:.