fbpx
Annonce

Avis: Barca er ved at få kolde fødder med Superligaen

FCBARCELONA.DK - 21.04.21

// Super League


Planerne om en Superliga for de største klubber i Europa har skabt massive reaktioner i fodboldverden, også i Barcelona. Nu er der forlydender om, at Barca overvejer at trække sig fra projektet.

Det er avisen Sport der fortæller, at man i Barcelona overvejer om det alligevel er rigtigt at arbejde på en Superliga udenom UEFA som alternativ til Champions League. Barca betegnede ellers sig selv om en af stifterne forleden.

Modstanden mod den nye Superliga er massiv og det fyger med beskyldninger mod initiativtagerne til projektet, blandt dem FC Barceona. Også i Catalonien er kritikken hård, hvor flertallet af Barce-fans ser ud til at være stærke modstandere af ledelsens planer.

Dertil kommer, at der er forlydender om, at klubber som Chelsea og Manchester City er ved at forlade projektet og så begynder det hele at smuldre, inden det for alvor er gået i gang.

Den massive modstand, ikke mindst fra egne fans, skulle altså nu få Barcas ledelse til at overveje situationen endnu en gang og det er ikke utænkeligt, at der snart kommer en officiel udmelding fra klubben.

.:FORSIDE:.