fbpx
Annonce

Avis: Barca arbejder på forlængelse med Dembélé

Markus Johannessen - 10.05.22

// Ousmane Dembélé

Barcas ledelse meldes i konstant dialog med Ousmane Dembélés agent, Moussa Sissoko. Stemningen mellem de to parter er god, men der skal eftersigende falde nogle detaljer på plads, før franskmanden vil skrive under på noget. 

Dembélé er gået fra at være en udskældt bænkspiller til en hyldet starter under Xavis vinger. Forholdet mellem ham og klubben må vurderes at være tilbage på rette spor, hvilket også er sket på et tiltrængt tidspunkt, da kantspillerens kontrakt udløber til sommer. 

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Både catalanerne og franskmanden har vist interesse for en forlængelse af deres samarbejde, men det er dog en anelse mere kompliceret end bare sætte en underskrift på et dokument. Barca er tidligere kommet med et bud på et kontraktudspil, men her var lønnen angiveligt så langt under, hvad andre klubber har tilbudt, at han måtte afvise sin nuværende klub. Ifølge den catalanske avis Sport arbejder Barcas ledelse nu på højtryk for at finde en løsning, som er lukrativ for begge parter. 

Avisen Sport melder, at det vil blive en kreativ kontrakt med mange variabler, så catalanerne kan få det til at gå op økonomisk samtidig med, at Dembélé kan se sig tilfreds med udfaldet. Blandt andet er en af variablerne angiveligt, at Barca skal tilbyde tårnhøje Champions League-bonusser i næste sæson. Det har klubben sørget for kan blive en realitet, da de netop sikrede sig en plads i den prestigefulde turnering i lørdags mod Real Betis. 

Barca er eftersigende også nødt til at generere noget kapital fra CVC-aftalen eller salget af Barca Studios for at finansiere franskmandens lønpakke. Det bliver spændende at følge med i, hvad de to parter ender med at aftale inden for den næste måned. 

.:FORSIDE:.