fbpx
Annonce

Avis: Barca afviser Emerson-bud fra Betis

Anders Lang Jensen - 20.02.21

© Getty Images
// Emerson

Når denne sæson er færdigspillet, vil den brasilianske højreback Emerson have afsluttet sin 2-årige periode hos Real Betis og ankomme til Camp Nou. Ejerskabet er dog stadig delt, og Betis vil købe Emerson – men det afviser Barca.

I sommeren 2019 købte Barca og Real Betis sammen den 22-årige højreback Emerson i brasiliansk fodbold. I de første to sæsoner skulle spilleren udvikle sig hos Betis i La Liga, for derefter at drage mod Barca i sommeren 2021. Det er fortsat planen, men Barca ser forsvarsspilleren mere som et salgsemne.

Hos andalusiske Real Betis har de dog et stort ønske om at købe Emerson, så deres vigtige højreback ikke forlader dem efter indeværende sæson. Ifølge avisen Mundo Deportivo har Betis tilbudt Barca 9 millioner euro for at købe det fulde ejerskab over Emerson.

Dette afviser Barca dog. Men det er ikke nødvendigvis, fordi man i det catalanske satser på Emerson som fremtidig højreback på førsteholdet. Selvom Barca og Betis fra sommer skal dele en eventuel transfersum ligeligt mellem sig, mener man i Barca, at man kan hente en højere transfersum til sommer på Emerson, end de 9 millioner euro Betis tilbyder.

.:FORSIDE:.