fbpx
Annonce

Avis: Arsenal melder sig ind i kampen om Cancelo

Markus Johannessen - 31.05.23

Barca viser fortsat stor interesse i João Cancelo til at indtage truppens højreback-position. Ifølge adskillige europæiske medier er interessen gensidig fra portugiseren. Nu melder Arsenal sig dog angiveligt på banen.

Den 29-årige forsvarsspiller ønsker at definere sin fremtid hurtigst muligt såfremt, at hans tid i Bayern München definitivt er afsluttet efter 30. juni, hvilket alt tyder på. Den tyske Bundesligaklub ønsker efter sigende stadig ikke at udnytte deres købsoption og det skulle samtidig allerede være vedtaget, at den portugisiske landsholdsspiller ikke skal retur til Manchester City.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har hidtil set positivt ud for Barca i forhold til at kunne hente Cancelo, da der ikke har været mange bejlere om den ellers erfarne defensiv-spiller. Det kan dog også skyldes hans høje markedsværdi, der ligger på 60 millioner euro.

Ifølge den catalanske avis Sport og samtlige britiske medier, har Arsenal dog netop meldt sig interesserede i at købe Cancelo, og Londonklubben er angiveligt allerede i kontakt med Manchester City og Cancelos bagland. 

Indtil videre har João Cancelo dog kun selv ytret sin interesse for catalanerne, men Arsenal kan højst sandsynligt tilbyde portugiseren en bedre løn, så konkurrencen ser svær ud for Barca.



// Joao Cancelo
.:FORSIDE:.