Avis: Alavés vil have Oriol Busquets

Rune Stentoft Arlbjørn - 15.05.20

© Getty Images

Den unge midtbanespiller Oriol Busquets har brugt denne sæson på lån i hollandsk fodbold hos FC Twente. I næste sæson kan catalaneren dog få chancen i La Liga, da baskerne fra Deportivo Alavés er ude efter ham.

Den spanske avis AS skriver, at Alavés har kastet deres blik mod Oriol Busuqets, som Barca denne sæson har udlejet til Twente i Holland. Ifølge avisen er det deres træner, Asier Garitano, som vil have fingrende i den lovende catalaner.

Barca har allerede modtaget mange tilbud på Oriol Busquets, efter han har spillet en god sæson for Twente. Den unge La Masia spiller er dog ikke villig til at lytte på tilbud i øjeblikket, fordi han er fast besluttet på at blive en del af Barcas førstehold til næste sæson. Det udtalte han selv i sidste uge.

Hvis alt går efter planen, så får Oriol Busquets chancen for at vise sig frem for Quique Setién i forsæsonen til den nye sæson. Her vil det blive besluttet om den 21-årige catalaner bliver en del af førsteholdet. Hvis ikke, kan han meget vel blive udlejet igen for at forstætte sin udvikling. Her kunne Alavés være et godt bud på en ny klub.

I Holland nåede Oriol Busquets at spille 23 kampe for Twente inden at corona-krisen satte en stopper for fodbolden. Sidenhen er Æresdivisionen blevet aflyst, så der venter ikke mere fodbold for ham i Holland i denne omgang.

.:FORSIDE:.