Avis: Agüero kommer til Barca hvis Laporta vinder

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.03.21


Med få dage til, at det historiske præsidentvalg skydes i gang i Barca på søndag svirrer rygterne for alvor om mulige indkøb, som kandidaterne vil gøre til sommer. Et af de seneste rygter går på, at Joan Laporta vil hente Sergio Agüero.

Den catalanske avis Sport skriver nu, at Joan Laporta har Manchester Citys mest scorende spiller nogensinde højt på ønskelisten over de spillere, som han vil forstærke Barca med til sommer, hvis han vinder søndagens præsidentvalg.

Laporta er klar over, at den vigtigste opgave bliver at få Messi til at blive i klubben. En af måderne han måske kan opnå det er ved at hente Agüero tilbage til spansk fodbold. Det er velkendt, at den argentinske angriber er nære venner med Messi. Deres venskab strækker sig tilbage til de argentinske ungdomslandshold.

Ifølge Sport ser Laporta derfor Agüero som et af de vigtigste midler til at få Messi til at blive i klubben. Samtidig vil han også være en klar forstærkning af angrebet og en billig mulighed på transfermarkedet. Agüero har kontraktudløb med Manchester City til sommer, så han kan hentes på en fri transfer.

Guardiola vil dog ikke blive glad for at miste sin stjerneangriber til sommer, men Agüero har tidligere fortalt, at han afgør sin fremtid efter sæsonen. Han skulle være åben overfor at komme til Camp Nou og spille sammen med Messi.

.:FORSIDE:.