fbpx
Annonce

Aubameyang udsat for groft røveri i sit hjem

FCBARCELONA.DK - 29.08.22

// Aubameyang

Adskillige medier meddeler mandag, at Aubameyang i nat var offer for et groft røveri i sit hjem i bydelen Castelldefels. Fire røvere stormede gaboneserens hus med pistoler og jernstænger.

Det er blandt andet avisen El País og radiostationen RAC1, som denne mandag kan afsløre, at Pierre Emerick Aubameyang, hans kone og børn i nat var ofre for et forfærdeligt hjemmerøveri i deres hus i Barcelona-bydelen Castelldefels. Gennem en time måtte de ligge med ansigtet i gulvet, mens røverne ledte efter værdigenstande.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge medierne havde røverne både pistoler og jernstænger, og Aubameyang skulle endda være blevet slået af en af røverne med en jernstang. Helgivis går meldingerne på, at hele familien har det fint på trods af omstændighederne og at Aubameyang kun har pådraget sig lettere skader.

Ifølge avisen El Periódico er det anden gang på to måneder, at Aubameyangs hus bliver udsat for tyveri eller røveri. For to måneder siden brød tyve ind i huset, men her var familien heldigvis ikke hjemme.

Desværre er det langt fra første gang, at en Barca-spiller udsættes for et hjemmerøveri. Også spillere som Alba, Piqué og den tidligere Barca-spiller Semedo var udsat for det samme, mens Lewandowski for nyligt blev berøvet ved klubbens træningsanlæg.

.:FORSIDE:.