Arthur blev nægtet adgang til Camp Nou mod Napoli

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.08.20


Fredag rejste den strejkende Arthur tilbage til Barcelona fra Brasilien for at indlede forhandlinger med Barca om at afslutte sin tid i Barca. Lørdag ville han så gerne se sit hold spille mod Napoli, men han blev nægtet adgang til Camp Nou.

Arthur forsøgte at komme ind på Camp Nou lørdag for at se kampen mod Napoli, men sikkerhedsvagterne på Camp Nou nægtede at lade brasilianeren komme ind og se kampen. Det sker i en tid hvor der er store stridigheder mellem klubben og midtbanespilleren.

At Arthur ikke måtte komme ind på Camp Nou skyldtes dog ikke den nuværende strid mellem ham og klubben. Årsagen skulle findes i, at Barca ikke anerkendte, at Arthur havde gennemgået en test for COVID-19.

Da Arthur kom tilbage til Barcelona fredag, kørte han fredag aften til Ciutat Esportiva for at blive testet for corona-virus. Testen viste lørdag, at brasilianeren var testet negativ. Alligevel fik han ikke lov at komme ind på Camp Nou mod Napoli.

Årsagen til det er, at Barca ikke kendte til testen som Arthur havde gennemgået. De anerkendte ikke Arthur som værende fri for corona-virus, så derfor fik han ikke lov at komme ind på Camp Nou. Barca var simpelthen ikke bekendt med den test Arthur fik taget fredag, hvilket virker besynderligt.

Arthur er vendt tilbage til Barcelona for at finde en løsning oven på stridigheden mellem ham og klubben. Her håber han, at klubben nu vil bløde lidt op, fordi han er vendt tilbage til den catalanske hovedstad. Arthur står dog overfor at få den største bøde i klubbens historie.

644x70

.:FORSIDE:.