Arda Turan giver Valverde skylden for sin Barca-exit

FCBARCELONA.DK - 10.05.20

© Getty Images

Arda Turans ophold i Barcelona blev aldrig for alvor en succes og nu kommer tyrkeren med sin forklaring på, hvorfor det gik som det gik. Han mener det var Ernesto Valverdes skyld.

Arda Turans kontrakt med Barca udløber til sommer, efter at han de seneste par sæsoner har været udlejet. Hans tid i Barca var problemfyldt og det var ikke meget der lykkedes for ham, efter at han i 2015 kom til klubben fra Atlético Madrid som en af ligaens helt store profiler.

Midtbanespillerne mener dog ikke, at han selv er skyld i, at han ikke fik succes. 'Jeg var ikke trist da jeg forlod Barcelona. Det havde jeg nok været, hvis jeg havde fejlet, men Valverde gav mig ikke et eneste minuts spilletid, og det var mig der lagde flest oplæg efter Messi og Suárez sæsonen forinden' forklarer tyrkeren til avisen Sport.

Det er da også en kendsgerning, at Turan ikke lykkedes med at overbevise Ernesto Valverde, der kom til Barca i sommeren 2017. Tyrkeren var helt ude i kulden den første halvdel af sæsonen, hvorefter han i vinterens transfervindue blev udlejet til tyrkiske Basaksehir.

Allerede inden Valverde tog over var der dog mange rygter om, at Turan var på salgslisten, fordi han ikke havde været overbevisende i sine to første sæsoner i klubben.

Lige nu står Turan uden klub, da han har fået ophævet sin lejeaftale med Basaksehir før tid. Der har været tale om, at han måske returnerer til sin gamle klub Galatasaray fra næste sæson, men det er endnu ikke bekræftet.

.:FORSIDE:.