fbpx
Annonce

Araujos aktion i overtiden gav Barca to point

FCBARCELONA.DK - 09.01.23

// Ronald Araujo

Ronald Araujo er stærkt tilbage efter tre måneders skadesfravær. Han spillede hele kampen i går mod Atlético Madrid og ydede en pragtpræstation, der blev krydret med en afgørende aktion i dommerens tillægstid.

Efter at have spillet en flot pokalkamp mod Intercity i onsdags, hans første i tre måneder, var der genvalg til Araujo i søndagens svære udekamp mod Atlético Madrid. Her dannede han par med Andreas Christensen i det centrale forsvar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den konstellation fungerede glimrende og de var de i stand til at modstå det enorme pres som Atlético udsatte dem for i store dele af kampen. Araujo spiller med hjertet og giver sig altid 100% i alle aktioner. Det så man flere eksempler på i opgøret mod Atlético i går.

Kulminationen på Araujos flotte præstation kom i kampens 94. minut, hvor Griezmann blev spillet fri i feltet og fik sendt bolden forbi Ter Stegen. Araujo var dog forudseende og løb energisk tilbage og fik stoppet bolden på selve målstregen.

Uden denne aktion var der blevet udlignet og dermed havde Barca gået glip af to point. Dem reddede Araujo i hus og dermed fører Barca nu ligaen med tre point ned til Real Madrid.



.:FORSIDE:.