fbpx
Annonce

Araújo: 'Vi bliver nødt til at lære af denne kamp'

FCBARCELONA.DK - 05.01.23

// Ronald Araujo

Ronald Araújo var glad efter onsdagens comeback mod Intercity, hvor han var tilbage efter en skade. Forsvarsspilleren erkendte dog også, at man havde haft det overraskende svært mod holdet fra den tredjebedste række.

Læs uruguayanerens udtalelser her:

Kampen:
'Jeg synes, at vi kom til at have det overraskende svært. Hver gang vi kom foran så gik der ikke lang tid før de udlignede. Vi bliver nødt til at lære af denne kamp, så det ikke sker igen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Kampen i dag viser magien af Copa del Rey. I denne turnering kan alt ske og i går så vi, at flere hold fra La Liga blev slået ud af lavere rangeret hold. Det vigtige er, at vi nu er videre'.

Comeback:
'På det personlige plan er jeg meget glad og tilfreds. Jeg har siddet ude i rigtig lang tid, så det var dejligt at være tilbage og spille fodbold igen. Jeg er ked af, at jeg ikke kunne spille ved VM, for det var mit store ønske. Nu glæder jeg mig dog til at give alt i Barca'.

'Det var hele tiden planen, at jeg skulle skiftes ud efter 45 eller 60 minutter. Jeg følte mig virkelig godt tilpas og derfor ventede vi til det 60. minut'.

.:FORSIDE:.