fbpx
Annonce

Araújo svarer hårdt igen på kritik fra Gündogan

FCBARCELONA.DK - 18.04.24

// Ronald Araujo

Ronald Araújo fik sig en uheldig hovedrolle, da han blev udvist i kampen mod PSG. Det medførte kritik fra holdkammeraten Ilkay Gündogan, hvilket Araújo i dag svarede hårdt og kontant tilbage på.

Araújo blev som bekendt udvist efter blot 29 minutter af tirsdagens Champions League kvartfinale mod PSG. En uheldig od unødvendig aktion, som forærede PSG sejren. Efter opgøret udtalte Gündogan sig om aktionen og her holdt han sig ikke tilbage:

Artiklen fortsætter under annoncen


'I disse afgørende øjeblikke skal du være sikker, hvis du går efter bolden. Jeg ved som sagt ikke om han rammer bolden eller ej, men du er nødt til at være helt sikker på hvad du laver, ellers skal du bare holde dig tilbage. Det havde været bedre at tillade en 1-mod-1 situation og give Ter Stegen en chance for at redde den. Jeg ville faktisk hellere bare have givet dem målet. At være en mand i undertal så tidligt, det dræber bare kampen. Det dræber os' sagde tyskeren.

Ved en bogudgivelse denne torsdag blev Araújo så bedt om at forholde sig til Gündogans udtalelser og her var uruguayaneren hård og kontant:

'Jeg må hellere holde for mig selv hvad jeg synes om Gündogans udtalelser. Jeg har et kodeks og nogle værdier, som jeg skal overholde' sagde Araújo, som med udtalelsen bestemt ikke lagde skjul på, at Gündogans personlige kritik ikke var faldet i god jord.

Araújo blev også spurgt til det frispark, som endte med at koste ham et direkte rødt kort og efterlade holdet med 10 mand på banen i mere end en time af kampen:

'Jeg er ked af, at vi røg ud lige som alle vores tilhængere er det. Vi havde semifinalepladsen i vores egne hænder, så jeg er meget trist. Aktionen ved det røde kort var meget uheldig. Det er en fifty-fifty situation og hvis dommeren vælger at dømme frisparket, så er det et rødt kort.' fortsatte han.

'Jeg er ikke ansvarlig for, at vi røg ud. Selvfølgelig påvirker det kampen, fordi vi ender med 10 spillere, men der er mange andre ting ved selve kampen. Men det er klart, at det det en vigtig faktor' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.