fbpx
Annonce

Araújo: 'Det var heldigvis kun en forskrækkelse'

FCBARCELONA.DK - 13.05.22

// Ronald Araujo

Tilhængerne på Camp Nou holdt vejret, da Ronadl Araújo efter at stødt hovederne sammen med Gavi lå stille på jorden. Heldigvis endte det hele som en ubehagelig forskrækkelse, skriver uruguayaneren på Instagram.

Det var i hjemmekampen mod Celta de Vigo forleden, at Aráujo i en hovedstødsduel stødte hovedet sammen med Gavi. Forsvarsspilleren rejste sig først op, men faldt kort efter til jorden uden at bevæge sig. Holdkammerater lagde straks Aráujo i aflåst sideleje og råbte efter lægehjælp. Herefter blev uruguayaneren hentet på banen af en ambulance og kørt på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Heldigvis viste der sig kun at være tale om hjernerystelse og torsdag aften lagde den talentfulde forsvarsspiller et billede op på Instagram med en positiv og taknemmelig tekst.

'Takket været Gud endte det hele godt og det var heldigvis kun en forskrækkelse. Jeg vil gerne takke jer for jeres støtte. Velsignelser!' skriver Araújo til billedet, hvor han holder sin datter op i luften.

Ifølge catalanske medier er Ronald Araújo ikke udelukket til søndagens udekamp i ligaen mod Getafe. Forsvarsspillerens helbred og udvikling i de kommende dage vil afgøre, om han kan være med.

.:FORSIDE:.