Ansu Fati sigter efter EM 2020

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.12.19

© Getty Images

Ansu Fati har været en mindre åbenbaring i denne sæson, efter han han fik muligheden for at spille på førsteholdet i starten af sæsonen. Nu sigter den unge angriber, der næsten kun lige er blevet 17 år, efter at spille med ved EM til sommer.

I juleferien har Ansu Fati besøgt sin tidligere barndomklub Herrera, der hører til i en lille by uden for Sevilla. Her lagde han ikke skjul på, at han håber at spille med ved næste sommers EM-slutrunde. 'Det er selvfølgelig noget jeg drømmer om og forhåbentlig kan jeg være med' lød det fra ham.

Ansu Fati følte sig også godt tilpas ved at være tilbage i sin tidligere klub, hvor mange børn var mødt op for at møde Barca-spilleren. 'Jeg føler mig hjemme når jeg er her og det koster mig ikke noget at bruge tid her sammen med børnene' sagde han.

Gennembruddet i Barca er dog ikke blevet for meget for Ansu Fati forklarede hans far Bori der var med. 'Vi glemmer ikke hvor vi kommer fra. Her har vi vores rødder og Ansu holder fødderne på jorden' afsluttede han.

Ansu Fati var i efteråret på tale til det spanske landshold, men han er endnu ikke blevet udtaget, men det lykkedes den dengang 16-årige angriber at få debut på det spanske U21 landshold. Hvis den 17-årige Ansu Fati fortsætter sin udvikling bliver han måske ringet op af landstræner Luis Enrique op til EM næste år.

644x70

.:FORSIDE:.