fbpx
Annonce

Ansu Fati og Riqui Puig viste vejen mod Athletic

FCBARCELONA.DK - 24.06.20

© Getty Images
// Bilbao

I tirsdagens kamp mod Athletic Bilbao havde Barca fortsat problemer med at få spillet til at flyde og kæmpede med en skabe chancer. Indskiftningerne af Ansu Fati og Riqui Puig gjorde dog en mærkbar og meget positiv forskel på det catalanske spil.

Det har rent spillemæssigt ikke været prangende fra Barcas sidste i de seneste kampe, men i tirsdagens opgør mod Athletic Bilbao, som blev vundet med 1-0, så man i anden halvleg måske noget af løsningen på, hvad det er, som Barca netop har brug for og hvad der fungerer.

Løsningen finder man i to unge Barca-talenter på henholdsvis 17 åg 20 år. Her er tale om Ansu Fati og Ruiqui Puig, som blev sendt på banen i anden halvleg og begge straks satte deres præg på spillet.

Ruiqui Puig viste sig frem på midtbanen som en anden Andrés Iniesta, hvor han uden frygt tog kontrollen, stjal bolden og orkestrerede det catalanske spil. Under sine blot 35 minutter på banen overstrålede Puig brasilianske Arthur, som spillede en skuffende kamp på midtbanen inden han blev erstattet af netop Puig.

Ansu Fati blev sendt på banen efter 65 minutter og det blot 17-årige angrebstalent stod for adskillige gode aktioner i angrebet. Han satte sine modspillere af, lavede farlige afleveringer og var tæt på at score flere gange. Fati havde også en afslutning på stolpen.

I en tid hvor gennemsnitsalderen i Barca er højere end nogensinde før og hvor spillet har haltet gevaldigt, beviste Ruiqui Puig og Ansu Fati, at de er fremtiden i Barca og at de to talenter meget vel kan være løsningen på det haltende spil, som catalanerne har disket op med i de seneste kampe. Nu er det store spørgsmål så, om træner Quique Setién tør satse på de to La Masia-talenter og bænke nogle af de etablerede og erfarne stjerner.

.:FORSIDE:.