fbpx
Annonce

Andoni Iraola nævnes som mulig afløser for Xavi

Peter Vyff - 04.04.24

 


Barca er fortsat i gang med at finde en løsning på situationen omkring Xavis opsigelse. Catalanerne ønsker helt tydeligt at beholde cheftræneren, men der holdes også øje med andre alternativer, såsom Andoni Iraola hos Bournemouth.

Barca har nok at se til for tiden, hvor der bliver både skal holdes fokus på at stabilisere økonomien, og samtidig forberede sig til det kommende transfervindue. Ledelsen har store planer om at forstærke førsteholdet, men den helt store prioritet er dog at finde en afløser for Xavi.

Cheftræneren stopper efter planen til sommer, og selvom ledelsen ønsker at beholde den tidligere Barca-spiller, er der fortsat intet der tyder på, at det kommer til at lykkes. Catalanerne er derfor nødsaget at fortsætte deres søgen efter en afløser, og det har nu bragt dem til Premier League.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca har ifølge avisen Sport fået øje på Barca er fortsat i gang med at finde en løsning på situationen omkring Xavis opsigelse. Catalanerne ønsker helt tydeligt at beholde cheftræneren, men der holdes også øje med andre alternativer, såsom Andoni Iraola hos Bournemouth., der er en kendt skikkelse i Spanien, hvor han i adskillige sæsoner tørnede ud for Athletic Club. Baskeren har sidenhen haft fokus på trænergerningen, og efter tre år hos Rayo Vallecano, skiftede han før denne sæson til Bournemouth.

Den 41-årige Iraola har imponeret hos englænderne, der trods en forudsigelse som nedrykkere, i øjeblikket befinder sig på en flot 11. plads i Premier League. Bournemouth er placeret foran Chelsea i tabellen, og har kun syv point op til Manchester United på syvendepladsen.

Det er derfor ikke utænkeligt, at Bournemouth kan snuppe en europæisk placering til næste sæson, og det er stor kadeau til Iraola og hans trænerarbejde. Det har nu skabt opmærksomhed hos Barca, der er i gang med at vurdere, hvorvidt hans kvaliteter stemmer overens med klubbens krav og behov.

Catalanerne er dog langt fra de eneste interesserede, for Iraola følges tæt af en række storhold, såsom Juventus og Chelsea, der også er aktive på trænermarkedet.

iraola1F

// Andoni Iraola
.:FORSIDE:.