Alle venter spændt på nyt om Messis tilstand

FCBARCELONA.DK - 15.01.21

© Getty Images

Barca træner kl. 11.00 i dag og her ventes der spændt på, om Messi træner med, for det vil være et tegn på, at han kan spille søndagens supercup finale. Møder han ikke op, må det betyde at hans ene lår stadig giver problemer.

Barca måtte klare sig uden Messi i onsdagens semifinale mod Real Sociedad og her var han tydeligt savnet, men holdet klarede sig med nød og næppe videre til søndagens finale efter forlænget spilletid og straffespark.

Det var Messis ene baglår der holdt ham ude af semifinalen, hvor han end ikke sad på bænken. Nu er håbet, at det korte pause har været tilstrækkelig til, at han nu vurderes klar til at spille. Om det er tilfældet, får man et signal om ved dagens træning.

Det er helt sikkert at Koeman ingen chancer tager med Messi, selvom der er tale om en finale, hvor et trofæ er på spil. Forude venter der to Champions League 1/8 finaler mod PSG og selvom der er en måned til, vil en skade til Messi nu gøre ham tvivlsom til de vigtige kampe.

Koeman forventes at udmelde sin trup efter dagens træning og her får man svaret på, om Messi rejser med til Sevilla, hvor finalen spilles.

.:FORSIDE:.