fbpx
Annonce

Agüero: 'Fantastisk at debutere i Barca-trøjen'

FCBARCELONA.DK - 18.10.21

@ Getty Images
// Valencia // Sergio Agüero

Sergio Agüero fik søndag efter sin officielle debut for Barca, da han i slutningen af hjemmekampen mod Valencia blev skiftet ind i stedet for Sergiño Dest. Argentineren fik en fantastisk modtagelse af Camp Nou, som sang hans navn.

Det blev som bekendt ikke nogen god ankomst for Sergio Agüero i Barca, da han kort efter sit klubskifte pådrog sig en langvarig lægskade. Den argentinske angriber er dog endelig kommet sig over sin skade og søndag aften mod Valencia fik han sine første officielle minutter i den blå-røde trøje.

'Jeg er meget glad for at have debuteret for Barca og i lang tid har jeg glædet mig til dette øjeblikket. Jeg er meget motiveret og har en kæmpe gejst. Jeg har ventet i lang tid på at kunne hjælpe holdet og nu kan det endelig lade sig gøre' startede Agüero.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det var helt fantastisk at høre tilhængerne synge "Kun, Kun Kun". Nu glæder jeg mig til at høre mit navn på Camp Nou endnu mere og så glæder jeg mig til at betale tilhængerne tilbage for den flotte velkomst, som de har givet mig. Jeg håber, at de kommer til at nyde mit spil og mine mål'.

'Det er ikke nemt at være skadet og sidde derhjemme, uden at kunne hjælpe holdet i svære perioder. Jeg kunne dog ikke gøre andet end at være tålmodig og sørge for, at jeg kom mig 100% fra min skade. Nu skal vi sammen bygge holdet og spillet op'.

'Det er en fornøjelse at se Ansu Fati spille. Han er meget ung og har meget at bevise. Jeg er meget glad for, at vi har ham på holdet. Vi skal alle sammen hjælpe ham med at vise hans store talent frem, for det er ikke mange, som kan det samme som ham' sagde Agüero til slut.

.:FORSIDE:.