fbpx
Annonce

Afgørende dage i vente for De Jong og Braithwaite

FCBARCELONA.DK - 11.08.22

// Frenkie de Jong // Martin Braithwaite

Der kan meget vel komme nyt meget snart om Frenkie de Jongs og Martin Braithwaites fodboldmæssige fremtid. De repræsenteres af de samme agenter og de ankom i går til Barcelona for at tale med spillerne og måske med klubben.

Agenterne Ali Dursun og Hasan Cetinkaya blev set ankomme i går til Barcelona lufthavn og det kan næsten kun skyldes, at de skal have talt med De Jong og Braithwaite. Ifølge avisen Mundo Deportivo er det planen at mødes med de to spillere for at orientere dem om, hvordan det går med dialogen med Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er usikkert om agenterne ved samme lejlighed har planer om at mødes personligt med klubben, for at forhandle direkte om mulige løsninger på de to spilleres situationer, der er meget forskellige.

For Frenkie de Jong handler det om han vil gå markant ned i løn for at blive i klubben, eller om han er klar til at tale med Chelsea, der skulle være klar med den helt store pengepung.

For Martin Braithwaites vedkommende handler det udelukkende om, hvad der skal til for at han ophæver sin kontrakt, der udløber til 2024.

De næste dage kan derfor blive afgørende for de to spillere, for alle har interesse i, at der kommer en afklaring på deres fremtid.

.:FORSIDE:.