fbpx
Annonce

14 spillere fra Barça Atlètic har snart kontraktudløb

Simon Arun Vrábel - 04.01.23

// Barca Atletic

Hele 14 spillere fra Barcas andethold, Barça Atlètic, kan frit forhandle med andre klubber, da de har kontraktudløb til sommer. Klubbens stramme økonomi gør situationen kompliceret, for man kan ikke tilbyde samtlige spillere forlængelser.

Helt usædvanligt står hele 14 spillere fra Barça Atlètic med kontraktudløb til sommer og ingen af spillerne er endnu blevet tilbudt en kontraktforlængelse. Den sportslige ledelse arbejder nu på højtryk for at finde ud af hvilke spillere man ønsker at holde på og den stramme økonomi i klubben gør, at ikke alles ønsker kan blive opfyldt.

Heldigvis for den sportslige ledelse, er det ikke samtlige spillere som har en nøglerolle på cheftræner Rafa Márquez’ mandskab, så opgaven bliver i fællesskab at finde ud af hvilke spillere man ønsker at holde på. Mest iøjnefaldende på listen er spillere som Ilias Akhomach, Álex Valle og Víctor Barberá og der er ingen tvivl om, at man vil forsøge at forlænge deres kontrakter så hurtigt som muligt, da de alle er indiskutable brikker i angrebet på Rafa Márquez andethold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derudover har kaptajnen for Barça Atlètic, Arnau Tenas, også kontraktudløb den 30. juni, da han tilbage i 2020 forlængede sin daværende kontrakt med tre år. For Tenas vedkommende skrev han dengang under på yderligere to valgfrie år og det samme er tilfældet med Álvaro Núñez. For deres vedkommende bliver det derfor udelukkende en økonomisk betragtning som afgør om man kan forlænge deres kontrakter.

Antonio Aranda, Álvaro Sanz og Álex Carbonell er der til gengæld større usikkerhed om. Fælles for dem alle tre er, at hverken Márquez eller den sportslige ledelse er overbevist om, hvorvidt de har en fremtid i Barca og om de har hvad der skal til, for at spille sig op på førsteholdet. Situationen for de tre spillere må antages at være den sværeste for hvis pengene var til det, ville man nok forlænge deres kontrakter og dernæst prøve at sælge dem, men med den stramme økonomi må man i værste fald lade dem rejse gratis.

Afslutningsvis er der ikke meget som tyder på at Álex Zalaya, Arnau Rafús, Sergi Rosanas, Luismi Cruz, Roberto, Román Vega og Alpha får forlænget deres kontrakter. Ingen af dem har fået meget spilletid under Márquez og derfor er det ikke usandsynligt, at man vælger at lade deres kontrakter løbe ud.

Som med alting i livet åbnes en dør når en anden lukkes og selvom det kan virke sørgmodigt at sige farvel til så mange spillere, vil det give muligheden for en lang række nye spillere for at vise sig frem på andetholdet og netop dén mentalitet er én af de vigtigste hjørnesten i Barcas DNA.



.:FORSIDE:.