fbpx
Annonce

Dest: 'Jeg vil gerne spille som Dani Alves'

FCBARCELONA.DK - 02.10.20

© FC Barcelona
// Dest

Barcas nye højre back, Sergiño Dest, er blevet offcielt præsenteret. Her blev der også holdt pressemøde, hvor hollænderen svarede på spørgsmål. Her lagde han ikke skjul på, hvem der er hans forbillede.

'Jeg er meget glad for at være her' indledte Dest på catalansk og fortsatte på engelsk: 'Jeg har kæmpet for at komme hertil og jeg vil yde mit bedste, for at udløse mit potentiale og for at vinde alle titler. Visca el Barca' indledte han.

Herefter blev der stillet spørgsmål fra pressen:

Hvem er Dests forbilleder?
'Dani Alves er mit forbillede. Jeg har set mange videoer med ham og har lært meget. Her er der også holdkammerater der kan rådgive mig, som Messi, der spillede med ham. Jeg vil gerne spille som Dani Alves'.

At være på samme hold som Messi?
'Det er spændende at spille med den bedste spiller i verden. Jeg vil løbe alt det kan jeg kan for ham, og for alle andre. Det bliver meget spændende at lære ham at kende'

Hvorfor tog Dest ikke til Bayern?
'Bayern er et stort hold, men jeg har fulgt mit hjerte og derfor har jeg skrevet under med Barca'.

Første indtryk i Barcelona?
'Det er en fantastisk oplevelse. Det hele er meget stort, omklædningsrummet, det hele...'

Den første amerikaner i Barca
'Jeg er stolt over at være den første amerikaner der spiller her. Det er en drøm der er gået i opfyldelse og jeg er utålmodig efter at komme i gang med at spille med mine nye holdkammerater'

Målsætninger i Barcelona?
'Mine mål er at finde min plads på holdet, spille gode kampe og hjælpe holdet med at vinde titler. Jeg vil gerne takke alle der har hjulpet mig hertil'.

Konkurrencen med Sergi Roberto
'Han er en god spiller, med mange kvaliteter. Det jeg husker bedst er, at det var ham der scorede det sidste mål mod PSG i Champions League. Jeg håber at alle vil give mig gode råd, så jeg kan udnytte mit potentiale maksimalt'

Koemans rolle i skiftet
'Jeg har altid ønsket at spille her, men det betyder meget at Koeman er her, for han er hollænder, men alle har budt mig varmt velkommen'.

.:FORSIDE:.