fbpx
Annonce

Zidane: 'Jeg håber at Messi bliver i Barcelona'

FCBARCELONA.DK - 10.04.21

© Getty Images
// El Clásico // Zidane

Akkurat som sin trænerkollega Ronald Koeman, holdt Madrid-træner Zinedine Zidane pressemøde i går op til dagens Clásico. Her blandede han sig overraskende i snakken om Messis fremtid.

Zidane var klar i mælet, da han blev spurgt om Messis fremtid. 'Jeg ønsker ikke at dette blive Messis sidste Clásico, men at han bliver i Barcelona. Han har det godt der og det vil være godt for La Liga, hvis han bliver' var svaret fra franskmanden.

'Vi ved alle hvilken spiller Messi er og vi ved, at det er Barcelona vi møder. Alle deres spillere er gode og vi skal forsøge at stoppe dem, for de er stærke på mange områder' kom det videre fra ham.

Han blev også spurgt til den tætte kamp i toppen af tabellen. 'Det er en meget god og jævnbyrdig liga. Det bliver ikke før til sidst at man ser, hvem der vinder mesterskabet. Der er stadig mange point at spille om' sagde han.

Til sidst forsøgte han at tage lidt af presset af sine spillere. 'Det handler om tre point, ligesom mod Cádiz eller Eibar. Der er rigtigt at opmærksomheden ikke er den samme, men der er tale om tre point' afsluttede Zidane.

.:FORSIDE:.