fbpx

Yuste: 'Cancelos navn ligger på vores bord'

FCBARCELONA.DK - 21.08.23

 


Barcas vicepræsident, Rafa Yuste, udtalte sig i forbindelse med søndagens kamp mod Cádiz om to af de navne, som i øjeblikket sættes i forbindelse med Barca. Yuste bekræftede interessen for både Joao Félix og Joao Cancelo.

Joao Cancelo meldes i øjeblikket meget tæt på et skifte til Barca og her bekræftede Rafa Yuste, at der er noget om snakken. 'Cancelos navn ligger i øjeblikket på bordet hos den sportslige ledelse og hos Xavi' sagde vicepræsidenten uden at ville kommentere portugiseren yderligere.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter blev Yuste spurgt til Joao Félix, som offentligt har udtrykt sit ønske om at spille i Barca og som også meldes på vej til Catalonien. Angriberen er helt ude i kulden i Atlético Madrid, hvor han søndag slet ikke var med i truppen til madrilenernes kamp mod Real Betis.

'Det er ære, at en spiller som Joao Félix, som er en fantastisk fodboldspiller, ønsker at spille for Barca. Det er dog en ting, som udelukkende ligger hos den sportslige ledelse og hos træneren' sagde Yuste til slut.

Dermed er der lagt op til en særdeles spændende afslutning på transfervinduet, hvor Barca i løbet af de sidste 10 dage af august skal forsøge at hente flere spiller, men også skille sig af med adskillige.

// Joao Felix // Joao Cancelo
.:FORSIDE:.