fbpx
Annonce

Xavis muligheder til Mallorca-kamp snævrer ind

Anders Lang Jensen - 29.12.21

// Mallorca

Barca vender tilbage til kampprogrammet kort efter nytår, når første kamp ligger den 2. januar ude mod Mallorca. Forhåbningen har været, at juleferien ville gavne spillerne, men en lang række profiler bliver ikke kampklar.

Ansu Fati og Memphis havde forhåbninger om at nå tilbage til den første kamp i det nye år mod Mallorca den 2. januar. De to offensivspillere bliver dog næppe kampklar, og det er langt fra de eneste spillere, som Xavi kan se frem til at undvære.

Artiklen fortsætter under annoncen


Coronaen rammer desværre truppen i disse dage, hvor Jordi Alba, Clement Lenglet, Dani Alves, Alejendro Balde, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti og Gavi alle er testet positive. Frygten er, at flere navne følger trop i løbet af de kommende dage.

Sergio Busquets kan heller ikke bidrage til udekampen i weekenden, da midtbanespilleren modtog et gult kort i seneste opgør mod Sevilla inden jul, hvilket udmøntede sig i en karantænedag.

Slutteligt er der skadede spillere i truppen i længere tid endnu, hvor Sergino Dest, Sergi Roberto og Martin Braithwaite er ude. Desuden får Ferran Torres heller ikke sin debut mod Mallorca, da der skal gå en smule længere tid, før han fysisk er klar til at blive bragt i kamp.

Xavi ser derfor ud til at skulle tænke særdeles alternativt, når han skal stille holdet til søndagens kamp mod Mallorca.

.:FORSIDE:.