fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi spillede ingen stor kamp, men vi vandt'

FCBARCELONA.DK - 11.04.22

// Xavi // Levante

På pressemødet efter 2-3 sejren over Levante erkendte Xavi, at holdet ikke havde spillet nogen god kamp. Han roste holdet for at vise vindermentalitet og der var specifik ros til Ter Stegen og Luuk de Jong.

' Vi spillede ingen stor kamp, det er indlysende, men vi vandt og fik de tre point. Jeg er meget glad for Ter Stegen, Luuk (De Jong, red.) og for hele holdet, for alle er meget professionelle og arbejder hårdt' indledte han.

Her er hvad Xavi ellers svarede på:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Årsagen til holdets problemer?
'Jeg tror vi mærkede anstrengelsen fra i torsdags, men jeg er meget tilfreds. Vi skal kunne spille bedre, men vi gør det godt. Det handler om at vi har vindermentalitet. Man kan ikke altid spille fantastisk'.

Luuk de Jong blev afgørende:
'Han har en vild mentalitet. Jeg vil ikke kalde Luuk en reserve, for han ved hvad han skal levere i de sidste minutter. Det er ikke første gang han bliver afgørende for os. Hans mål og Ter Stegens redning blev afgørende'.

Holdets udvikling i 2022:
'Rent mentalt er det meget krævende, men vi er inde i en god stime og en god dynamik. Det er noget vi skal nyde'.

Sejr trods tre straffespark mod sig:
'Det viser at vi har vindermentalitet. Det var en kamp der på forhånd gjorde mig urolig, for det var en svær modstander med gode spillere. De fortjener ikke at ligge hvor de ligger, men for os var det tre gyldne point, der holder os inde i kampen om ligaen'.

Mulighederne i ligaen:
'Det ser svært ud, for Madrid fejler ikke. Måske de smider nogle point i de kommende to uger'.

.:FORSIDE:.