fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal simpelthen score flere mål'

FCBARCELONA.DK - 26.01.23

// Xavi // Copa del Rey



Det var en glad Xavi, som efter sejren over Real Sociedad kunne fejre en plads i Copa del Rey semifinalen. Barca-træneren erkendte dog, at den manglende skarphed foran mål ikke må fortsætte.

Læs Xavis udtalelser herunder.

Kampen:
'Jeg går hovedsagligt herfra med positive ting, for vi spillede i store perioder en rigtig god kamp, hvor vi dominerede Real Sociedad og skabte masser af chancer. Den første time fra vores side var meget god, men efter vores mål slappede vi for meget af. Det er som om, at vi tog for let på det da vi kom foran og det må ikke ske. Vi må dog ikke glemme, at vi dominerede et hold, som kommer fra at have vundet deres seneste ni kampe'.

Manglende mål:
'Vi skal simpelthen være i stand til at score flere mål med de chancer vi skaber. Vi skal være meget mere aggressive efter at gå efter det andet og tredje mål, så vi kan lukke kampene. Vi skal være meget bedre i dette aspekt og vi skal være mere sultne efter at score flere mål'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé:
'Jeg er utrolig tilfreds med Dembélé. Han er en fantastisk fyr og er meget professionel. Lige meget hvad folk siger og hvad der skrives om ham, så arbejder han videre og hjælper holdet. Han er meget afgørende for os og jeg tror meget på ham. Det sagde jeg allerede den dag jeg blev ansat. Han spillede en fantastisk kamp i dag'.

Pedri:
'Han fik et slag på det ene knæ, men det var kun et slag og ikke noget alvorligt. Jeg er ret sikker på, at han er klar til vores kamp i weekenden'.

Snævre sejre:
'Selvom vi ikke er tilfredse med kun at score et enkelt mål i kampene, så er det også positivt, at vi kan modstå presset. Det samme skete mod Getafe, hvor Ter Stegen og forsvaret reddede os. Det er også vigtigt at kunne vinde selvom man kun er foran med en enkelt. Jeg foretrækker dog, at vi vinder mere flere mål og det er hvad vi arbejder efter'.

Busquets:
'Han spiller på et meget højt niveau og han giver os noget ekstraordinært i vores spil. Han mister stadigvæk nogle dumme bolde, men det er intet i forhold til hvad han bidrager med. Han er en leder for holdet og man kan altid regne med ham. Han er fantastisk'.

.:FORSIDE:.