fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal forstærke truppen markant'

FCBARCELONA.DK - 09.05.22

// Xavi // La Liga

Xavi holdt mandag middag pressemøde forud for tirsdagens hjemmekamp i ligaen mod Celta de Vigo. Her understregede catalaneren, at man skal gøre alt for at tage andenpladsen og derudover så han frem mod næste sæson.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Celta de Vigo:
'Vi går ind til kampen i morgen med lidt mere ro, for vi har nu opnået vores mål for sæsonen om at kvalificere os til Champions League. Celta har et rigtig stærkt hold, med en offensiv indstilling og med nogle rigtig gode spillere. De har ikke noget at spille for, da de er sikre på at undgå nedrykning og da de ikke kan nå de europæiske pladser. Der venter os helt sikkert en svær kamp og det bliver en vanskelig opgave for os'.

Forbedre spillet:
'Det er ingen hemmelighed, at vi skal forbedre vores spil betydeligt. Vi skal ikke miste bolden så mange gange som vi gør og vi skal være skarpere foran mål. Vi skal spille med større overskud i kampene'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spillerkøb:
'Hvis vi vil kæmpe med om titlerne i næste sæson skal vi forstærke truppen markant. Normalt skal Barca altid forstærke truppen hver sommer og når man kommer fra en sæson som vores, hvor vi intet har vundet, så er der et endnu større behov for at forstærke truppen. Vi er dog underlagt klubbens økonomiske situation og derfor skal der sælges spillere før der kan købes'.

Erling Haaland til City?
'Så vidt jeg ved er det ikke officielt? Når det er officielt kan i spørge mig om Haaland igen. Men det er klart, at en spillerkøb som dette er meget vanskeligt for os på grund af klubbens økonomiske situation - det vil jeg ikke benægte. Hvis Haaland ender i City er det udelukkende på grund af økonomien. Det ved jeg fordi, at jeg har været i München flere gange'.

Spillersalg:
'For mig og den tekniske stab står det allerede ret klar hvilke spillere vi skal af med. Der er ikke meget, som kan ændre vores mening og planlægning omkring dette. Det er helt afgørende for klubbens situation og for vores evne til at hente nye spillere, at vi også kommer af med nogle'.

Dembélé:
'Jeg ved ikke om Dembélé forlænger med os. Det hele afhænger igen af klubbens økonomi og om en forlængelse kan holde sig indenfor de økonomiske rammer. Jeg er dog sikker på, at man vil forsøge sig igen. Jeg tvivler på ingen måde på Dembélé. Han skaber en masse for os i offensiven, men har ikke været heldig foran mål på det seneste. Jeg er meget tilfreds med ham og det ved ledelsen. Derefter er der så nogle forhandlinger, en agent, en spiller og en klub, som skal nå til enighed. Vi må se hvad der sker'.

Frenkie de Jong
'Han er en spiller, som har brug for friheden til at gå med frem. Vi har opfordret ham til at angribe og søge kombinationer med medspillerne i angrebet. Han spiller på et meget højt niveau og jeg er meget tilfreds med ham. Jeg synes, at han har hævet sit niveau og gjort forskellen i mange kampe'.

Busquets:
'Vi må undvære Busquets i morgen og det er rigtigt, at vi i truppen ikke har en spiller, som matcher hans profil. Det er derfor et betydeligt tab ikke at have ham med. Vi skal forsøge at finde samme balance i spillet uden ham - det gælder også i fremtiden, for vi har ham ikke for evigt. Det er serlvfølgelig med i klubbens planlægning for fremtiden, at vi mangler en erstatning for ham'.

Det sportslige projekt:
'Jeg vil bede vores tilhængere om at tro på os og på vores projekt. Spillerne tror på det. Vi har siden min ankomst bevist flere gange, hvad vi er i stand til. Vi skal dog være mere stabile og konkurrere bedre. I næste sæson skal vi kæmpe med om alle titlerne'.

.:FORSIDE:.