fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi skal forstærke os rigtig godt'

FCBARCELONA.DK - 05.06.23

// Xavi // Celta

Det blev et noget kort pressemøde Xavi holdt efter kampen mod Celta, for holdet skulle videre til lufthavnen for at flyve til Japan. Han ærgrede sig over holdets spil, men var tilfreds med spillernes indstilling trods nederlaget.

'Jeg har intet at udsætte på anstrengelsen og indstillingen, men vi spillede på ingen måde godt. Det var en periode i første halvleg hvor vi kom til chancer og kunne være kommet foran, men vi spillede ikke nogen god kamp. Man kunne se, at Celta havde mere brug for det' indledte han om kampen.

Her er hvad Xavi ellers sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Ter Stegen vinder Zamora-trofæet:
'Udover at han er verdens bedste målmand, er han i den bedste periode i hans karriere. Jeg kan kun ønske ham tillykke, men det skyldes også hele holdets arbejde'.

Lewandowski blev topscorer i ligaen:
'Det skyldes også det kollektive arbejde. Han har hjulpet os meget og jeg er meget tilfreds med ham. Han er en spektakulær spiller, der også hjælper meget i omklædningsrummet'.

Hvor skal holdet forstærkes næste sæson?
'Vi er klar over, at vi skal forstærke os rigtig godt, for vi skal kunne spille bedre med i næste sæson, specielt i Europa. Det kræver man i Barca. Vi har brug for to spillere på hver position. Vi skal forstærke os, så vi kan spille med om alle titler'.

Hvad er indtrykket af holdets sæson?
'Jeg vil sige den er godkendt. Vi har været brilliante i ligaen'.

Var det sidste kamp for nogle af spillerne?
'Det ved jeg ikke, for vi ved endnu ikke om vi kan forstærke os. Vi ved nok mere i løbet af næste uge, der bliver afgørende for, om vi kan forstærke os eller ikke. Vi er på stand-by'.



.:FORSIDE:.