fbpx

Xavi lukker sæsonen med brev til tilhængerne

FCBARCELONA.DK - 09.06.23

© Youtube
// Xavi

Xavi Hernández har ført Barca til tops i La Liga og i den spanske Supercup i denne sæson. Nu sætter catalaneren så et punktum for sæsonen og det gør han med et brev til de mange Barca-tilhængere, hvor han takker for støtten og ser frem mod næste sæson.

Læs Xavis brev til Barca-tilhængerne herunder:

'Det er tid til at dedikere nogle ord til jer. Jeg vil gerne takke jer for den varme og den støtte, som i har vist os gennem hele sæsonen. Camp Nou har været fantastisk, og vi har følt os stærke på vores eget stadion. Vi har mærket jeres lidenskab og følelse for vores logo. Selv i de sværeste øjeblikke har i ikke efterladt os alene. Tværtimod har i hjulpet os med at rejse os og vokse som hold. I har været, i er og i vil altid være en afgørende søjle for Barca. I er Barca' starter Xavi sit brev.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er nu tid til at fejre vores titler, og de er kulminationen af arbejdet og anstrengelserne fra mange mennesker i lang tid. Vi har alle roet i samme retning. Vi har vundet ligaen, fordi vi har været det bedste hold. Der er blevet gjort en stor indsats, og nu er det tid til at værdsætte titlen og nyde den. Lad os fejre denne ligatitel, som den fortjener, men uden at stoppe med at arbejde. Vi arbejder allerede på fremtiden, på at fortsætte med at bygge dette spændende projekt op, fordi det er Barca, og vi vil altid have mere. Visca el Barça og Visca Catalunya' skriver Xavi til slut.

Se Xavi skrive og læse brevet op herunder:

.:FORSIDE:.