fbpx
Annonce

Pablo Torre er langt fra spilletid på førsteholdet

Simon Arun Vrábel - 27.01.23

// Pablo Torre



Onsdagens Copa del Rey kamp var en oplagt mulighed for Pablo Torre til at få noget tiltrængt spilletid på førsteholdet, men Xavi havde end ikke det unge talent med på bænken. Det har skabt spekulationer om midtbanespillerens fremtid.

Den 19-årige Pablo Torre blev sidste år hentet til Barca, fordi man havde stor tiltro til den offensive midtbanespillers talent og eksplosive udvikling. Torre viste da også hurtigt glimt af sit enorme potentiale og derfor ønskede Xavi, at han fik lov til at træne med førsteholdet ligesom Gavi og Baldé eksempelvis gør det. Kampen om spilletiden på midtbanen er dog så hård, at Torre igennem hele sæsonen har levet i en limbo imellem første- og andetholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Onsdag aften kom lavpunktet så for den unge midtbanespiller, for normalt er Copa del Rey en turnering hvor klubbens unge spillere får spilletid, men til kampen imod Real Sociedad havde Xavi valgt at stille med den absolut stærkeste opstilling. I målet erstattede Ter Stegen Iñaki Peña og Pablo Torre var end ikke at finde på bænken.

Faktum er at Pablo Torre kun har spillet 213 minutter fordelt på seks kampe på førsteholdet og nu skriver avisen Sport, at fremtiden virker usikker for det unge talent.

Torre har optrådt en enkelt gang for andetholdet og tidligere på sæsonen afviste offensivspilleren selv at blive lejet ud for at få spilletid. Omvendt er det ikke en holdbar situation for hverken Torre eller klubben at han ikke får kamptræning og derfor er spørgsmålet nu om man skal leje Torre ud eller helt sælge ham.

Barca betalte fem millioner euro for Torre til Racing Club i sommer og hans markedsværdi her syv måneder senere vurderes uændret.



.:FORSIDE:.