fbpx

Xavi: 'Real Madrid er klar favorit i morgen'

FCBARCELONA.DK - 01.03.23

// Xavi // El Clásico

Barca-træner Xavi Hernández holdt onsdag eftermiddag pressemøde forud for torsdagens El Clásico i Copa del Rey på udebane mod Real Madrid. Her erkendte han, at madrilenerne er favoritter, men at man tror på sejren.

Læs Xavis udtalelser her.

Real Madrid:
'Vi ved, at der venter os en meget svær modstander i morgen, men vi tror på vores chancer. Det skal afgøres over to kampe og derfor er det helt anderledes end i ligaen. Vi går på banen i morgen for at vinde og for at vise vores personlighed. Vi vil give den 100% og kæmpe for at vinde titlen'.

Favorit:
'Der er ingen tvivl om, at Real Madrid må betegnes som den store favorit i morgen, selvom de mangler nogle spillere. De er regerende mestre i Champions League og i La Liga'.

Ansu Fati:
'Det er en fantastisk nyhed at have Ansu Fati tilbage igen. Han fik et slag på knæet, men er kommet sig fuldstændigt. Han skal være vigtig for holdet og have en hovedrolle. Jeg ser ham meget motiveret og klar til at lede holdet. Han er en fundamental spiller for os'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ferran Torres:
'Jeg er en af de hovedansvarlige for, at Ferran kom til Barca. Jeg ved hvad han kan og det beviste han mod Cádiz. Han havde brug for netop sådan en kamp for at opbygge selvtillid. Vi tror på ham og støtter ham så han kan vokse som spiller. Han kan gøre forskellen og jeg er sikker på, at han vil blive meget vigtig for os'.

Skader:
'Det er klart, at vi mangler nogle vigtige spillere. Pedri er altafgørende for os og derudover mangler vi også Lewandowski og Dembélé. Det ændrer dog ikke noget, for vi er klar til at kæmpe og gå efter sejren'.

Vinicius Junior:
'Han gør virkelig forskellen for Real Madrid i øjeblikket. Han er en fantastisk spiller og en ægte målscorer. Vi skal passe på ham i morgen, for han spiller på et meget højt niveau'.

Bernabeu:
'Det ville give os et stort rygstød hvis vi får en stor sejr i morgen. Lige som vi gjorde i den spanske Supercup. Jeg har mange fantastiske minder fra mine kampe på Bernabeu og jeg håber, at vi kan gantege det i morgen. Det er den støre kamp i verden og det største for en Barca-fan'.

.:FORSIDE:.