fbpx
Annonce

Xavi overvejer La Masia-talent som ny højre back

Peter Vyff - 17.12.22

// Hector Fort

topbar2221

Imens der afholdes VM i Qatar, så har Xavi brugt en del af tiden på at se La Masia-spillerne an på træningsanlægget Ciutat Esportiva. Her har han fået øje på Hector Fort, som angiveligt kan blive holdets fremtidige højre back.

Selvom transfervinduet snart åbner, så har Xavi haft fokus på at finde forstærkninger på ungdomsholdet, da den økonomiske situation på Camp Nou stadig er et problem. Den øgede interesse kommer især på baggrund af Alejandro Baldes og Gavis indsats, hvor de har fået deres helt store gennembrud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Journalisten Albert Roge fortæller, at Xavi især har haft fokus på ungdomsholdets Hector Fort, som Barca-træneren eftersigende håber har potentialet til at spille højre back på Camp Nou i fremtiden. Stortalentet træner derfor med førsteholdet i disse dage, hvor trænerstaben tager stor notits til forsvarsspillerens indsats.

Den 16-årige Fort har altid haft hjemme i Catalonien, hvor han har fået hele sin fodboldopvækst hos La Masia. Stortalentet er i øjeblikket tilknyttet Barcas U19-hold, hvor han trods sin unge alder allerede har fået spilletid i UEFA Youth League. Catalaneren fungerer bedst på højre back, men han skulle eftersigende også have kvaliteten til at kunne spille i midterforsvaret.

Barca har i flere sæsoner forsøgt at finde en højre back til startopstillingen, hvilket trods flere nyindkøb endnu ikke er lykkedes. Catalanerne forsøgte sig sidst med Héctor Bellerín, der ligesom Sergiño Dest, heller ikke har formået at slå igennem på Camp Nou.

Ledelsen er derfor fortsat på jagt efter en højre back, og nu kan det vise sig at Barca endnu engang kan finde en løsning hos La Masia. Måske løsningen på sigt hedder Hector Fort.



.:FORSIDE:.