fbpx
Annonce

Héctor Forts debut onsdag druknede i skuffelse

FCBARCELONA.DK - 14.12.23

// Hector Fort

Krisestemningen hersker efter Barcas skuffende indsats i går mod Royal Antwerp og det har totalt overskygget, at La Masia-spilleren Héctor Fort debuterede for førsteholdet og det endda en med en plads i startopstillingen.

Man kan roligt kalde Héctor Fort for en af klubbens egne, for udover at være født i den catalanske hovedstad, har han spillet for klubben siden han var blot seks år. Siden da har han taget turen op gennem rækkerne og spiller for andetholdet Barca Atlétic i denne sæson.

Den 17-årige højre back fik i går sin officielle debut og det endda i Xavis startopstilling, da Champions League gruppespillet skulle sluttes af med udekampen mod Royal Antwerp. Han spillede den første time af kampen og gjorde en udmærket figur, inden han blev afløst af Joao Cancelo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var tydelig en glad og stolt Hectór Fort, som i dag så tilbage på sin debut. 'Jeg er meget glad for at have debuteret for mit livs klub. Jeg har arbejdet i mange år for dette. Lige først var jeg lidt nervøs, for det påvirker dig at skulle starte inde i Champions League for Barca, men som minutterne skred frem, fik jeg det bedre. Holdkammeraterne hjalp mig og det gjorde det nemmere' udtaler catalaneren ifølge avisen Sport.

'Jeg har været her i elleve år og at komme på førsteholdet er drømmen for enhver spiller i La Masia. Jeg opmuntrer de unge til at arbejde lige så hårdt som Marc Guiu og jeg har gjort, for så skal det hele nok komme' fortsætter han.

Han bliver spurgt til øjeblikket hvor Xavi fortalte, at han skulle starte inde. 'Da jeg fik det at vide, fortalte jeg det til min familie og mine venner. Træneren sagde jeg at jeg skulle nyde det og spille med min egen personlighed, og at holdkammeraterne nok skulle hjælpe mig' afslutter han.



.:FORSIDE:.