fbpx
Annonce

Xavi: 'Nok vores mest komplette kamp i sæsonen'

FCBARCELONA.DK - 25.02.22

// Xavi // Napoli

ps5 art


Det var en meget glad Barca-træner der udtalte sig til pressen efter 2-4 sejren over Napoli. Han roste holdet for indsatsen, men understregede også, at det handler meget om at holde fødderne på jorden.

'Det var nok den mest komplette kamp på sæsonen. Vi gik efter at dominere og det gjorde vi. Jeg er meget glad for præstationen. Vi spillede flot, pressede højt når vi havde mistet bolden og vi dominerede, ligesom da vi spillede hjemme' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Det er et retfærdigt resultat og jeg er meget glad på spillernes vegne. Det er den vej vi skal fortsætte. Napoli pressede højt og det skabte plads. Vi udnyttede vores hurtighed og var i stand til at finde en fri mand. Det var en kamp der krævede mod og personlighed. Samlet set er jeg meget tilfreds med kampen' sagde han videre.

Her er hvad Xavi også sagde:

Frenkie de Jongs præstation:
'Frenkie spillede en fantatisk kamp og scorede et klassemål. Han spiller med stor selvtillid og går med frem. Han følte noget ubehag da jeg startede, men nu har han det fint. Det er en spiller som skal være vigtig for holdet'.

Er Barca favorit i Europa League:
'Vi er på ingen måde favoritter. Vi skal fortsætte vores arbejde med maksimal ydmyghed. Vi har ikke vundet noget, vi er kun nået til ottendedelsfinalerne. Vi spillede en god kamp mod en god modstander, men det betyder ikke, at vi kører alle hold over. Vi skal være forsigtige og ydmyge'.

Fremskridt i de seneste kampe:
'Vores håb er at spille flot fodbold igen med vores egen model. Jeg har en fornemmelse af, at vi kan nå noget stort. Vi er ved at høste frugterne af vores arbejde'.

Hvad gjorde Xavi mest stolt i kampen?
'Jeg er mest stolt over hvordan spillerne forstod vores måde at spille på. Vi nærmer os det vi gerne vil og de idéer vi har. Vi har spillerne til det og i dag spillede vi en flot kamp. Det er en vigtig aften for spillerne og vores tilhængere. Vi er alle stolte over holdet'.

.:FORSIDE:.