fbpx

Xavi: 'Messi beslutter sig i næste uge'

FCBARCELONA.DK - 02.06.23

// Lionel Messi // Xavi

I et interview med avisen Mundo Deportivo afslørede Barca-træner Xavi, at Lionel Messi i næste uge beslutter hvor han skal fortsætte karrieren. Derudover slog han fast, at argentineren vil passe perfekt ind på holdet.

Det helt store samtalemne på Camp Nou er som bekendt, om Lionel Messi denne sommer vender hjem til Barcelona efter to år i franske PSG. Og hvis man spørger Xavi, så håber han, at skiftet bliver en realitet.

'Messi har kontraktudløb i PSG og har nu vundet alverdens ret til at bestemme, hvor han vil hen og hvor han vil afslutte sin karriere. Jeg mener, at han har nok fodbold i sig til at fortsætte på højt niveau, og hvis han kommer til Barca, som flertallet af Barca-fans ønsker, især mig, så er døren åben. Jeg er overbevist om, at han vil passe perfekt ind på holdet' sagde Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Messi vil i næste uge træffe en beslutning, og indtil da skal vi lade ham være i fred. Hvis vi taler om Leo hver dag tror jeg ikke, at det bidrager til noget. Han beslutter sin fremtid næste uge og han ved, at døren er åben her i Barca' fortsatte han.

'Messi kan spille på mange positioner på banen. Han kan tilpasse sig som midtbanespiller, han kan spille på kanten, han kan spille som offensiv midtbanespiller, han kan spille som falsk 9'er, hvor han har spillet hele sit liv. Vi skal finde nogle naturlige rammer for ham, hvor han kan udvikle sit spil fuldt ud, men jeg ser helt klart, at han kan hjælpe os meget. Jeg tror, at vi mangler det talent og kvalitet på den sidste tredjedel af banen og det kan Messi give os' sagde Xavi til slut.

Det er som bekendt også i næste uge, at La Liga angiveligt godkender Barcas økonomiske plan og det er derfor nærliggende at tro, at denne godkendelse har en direkte sammenhæng med Lionel Messis beslutning om at vende hjem til Barca.

.:FORSIDE:.