fbpx
Annonce

Xavi må undvære 13 spillere i landskampspausen

FCBARCELONA.DK - 22.03.22

// landskampe

De europæiske ligaer ligger endnu en gang stille på grund af en landskampspause. Det betyder at Xavi må se sin trup halveret ved træningen, for hele 13 spillere har forladt Barcelona for at spille landskampe.

Det er ikke noget nyt fænomen at Barca har mange spillere på diverse landshold, for sådan har det været i snart mange år. Spiller man i en klub som Barca er det næsten ensbetydende med, at man kommer i betragtning til sit landshold, hvis man vel at mærke får spilletid.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


13 spillere er reelt billigt sluppet, for spillere som Busquets og Braithwaite ville under normale omstændigheder blive udtaget til landskampe, men sådan er det ikke denne gang. Busquets får en tiltrængt pause af landstræner Luis Enrique, mens Braithwaite er fravalgt af Kasper Hjulmand på grund af mangel på spilletid.

Derudover er Ansu Fati og Segiño Dest også landsholdsspillere, men de er begge skadet for tiden.

De 13 spillere der skal i aktion for diverse landshold er Ter Stegen, Jordi Alba, Eric Garcia, Gavi, Pedri, Ferran Torres, Luuk de Jong, Frenkie de Jong, Memphis, Ronald Araujo, Dani Alves, Nico og Arnau Tenas.

For de europæiske spillere er der tale om venskabskampe, mens sydamerikanerne skal i aktion i VM-kvalifikationen.

Det bliver nok først torsdag eller fredag i næste uge at Xavi endnu en gang har alle sine spillere samlet, hvorefter de skal forberede sig til opgøret mod Sevilla på Camp Nou søndag, den 3. april.

.:FORSIDE:.