fbpx
Annonce

Xavi må fortsat undvære flere førsteholdsspillere

Peter Vyff - 19.05.22

Barca tager imod Villarreal på søndag i sæsonens sidste kamp. Catalanerne har allerede sikret sig andenpladsen i La Liga og Xavi håber nu på at kunne afslutte sæsonen med en sejr, men han må fortsat undvære flere spillere.

Det lykkedes for Xavis mandskab at hjemtage andenpladsen i La Liga, da man spillede uafgjort imod Getafe i forrige spillerunde. Catalanerne har derfor ikke meget at spille for, når Villareal gæster Camp Nou på søndag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca vil dog gerne slutte sæsonen fint af, især foran hjemmepublikummet, som det meste af tiden har været noget skuffede over holdets indsats. Xavi må dog fortsat undvære en del førsteholdsspillere, som fortsat er ude med skader.

Cheftræneren må med sikkerhed undvære Sergi Roberto, Nico González, Eric García og Pedri som ikke når at blive klar til kampen imod Villarreal. Derudover er det stadig uvist om, hvorvidt Gerard Piqué, Sergiño Dest og Memphis Depay når at blive kampklar ovenpå deres skadesforløb.

Catalanske Piqué har været ude med en lyskeskade, og det bliver angiveligt en kamp mod tiden, hvis han skal nå at blive klar. Højrebacken Sergiño Dest fik en muskelskade imod Rayo Vallecano tilbage i april. Amerikaneren får vi måske at se på søndag, hvis han klarer de nødvendige fitness-tests.

Hollandske Memphis fik en skade i hoften imod Getafe i sidste weekend, og beslutningen om hans deltagelse i kampen mod Villarreal bliver eftersigende taget i sidste øjeblik. Landsholdsspilleren kan være på vej væk fra Camp Nou, og ledelsen vil ikke tage nogle unødvendige chancer, hvis hans skade skulle blive forværret.

Xavi kan dog glæde sig over at få Jordi Alba og Frenkie de Jong tilbage fra karantæne, og mon ikke vi får begge to at se i startopstillingen. Kampen kan også blive den sidste for Frenke de Jong, som i de sidste par uger har været meldt kraftigt på vej til Manchester United.


.:FORSIDE:.