fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg synes vi er på rette vej'

FCBARCELONA.DK - 27.07.22

// Xavi // Juventus

Det blev en ret jævnbyrdig affære da Barca og Juventus mødtes i Dallas i nat og spillede 2-2. Efter kampen var Xavi ikke helt tilfreds med holdets spil, men han synes alligevel at tingene går i den rigtige retning.

'Vi var ikke helt så gode som forleden dag, Det kan måske skyldes manglende tempo på grund af varmen og den tørre bane, men vi er i starten af sæsonen hvor der er ting der skal forbedres, men fornemmelsen er god. Vi fik se interessante ting og jeg synes vi er på rette vej' indledte Xavi, da han udtalte sig efter kampen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers sagde:

Dembélés indsats i kampen:
'Han viste hvad han er i stand til. Han er anderledes og speciel og der er ikke mange som ham. Han bidrager med rigtig meget med den måde vi spiller på. Ikke mange kan gøre en forskel i fodbold, men det kan han. Han er meget engageret og det viser han. Jeg er meget tilfreds'.

Miralems Pjanic' rolle i truppen:
'Jeg kan rigtig godt lige Pjanic. Han har en speciel vision for spillet. Han kigger altid fremad og søger angriberne. Derudover har han en ekstraordinær teknik. Han spillede en flot kamp i dag'.

Indtrykket af Lewandowski:
'Det er rigtig godt. Han var meget tæt på at score og han arbejder godt. Vi kommer til at bruge ham rigtig meget. Når vi bliver presset højt, kan vi spille til ham og holde bolden på modstandernes banehalvdel. Han kommer til at hjælpe os meget'.

Oplevelsen af kampene i USA indtil nu:
'Det går godt. Jeg synes holdet udvikler sig. Træningen er meget intens og god, selvom varmen gør det svært. Det betyder ingenting fordi det er sæsonstarten. Vi har et godt hold og der er håb'.

Har Barca det bedste angreb i Europa?
'Nu skal vi ikke blive euforiske og heller ikke det modsatte. Vi skal holde følelserne i balance'.

.:FORSIDE:.