fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg kan godt forstå at folk er skuffede'

FCBARCELONA.DK - 14.08.22

// Xavi // Rayo Vallecano

Det var en tydeligt skuffet Barca-træner der udtalte sig efter 0-0 resultatet mod Rayo Vallecano hjemme på Spotify Camp Nou. Han forklarede resultatet med mangel på effektivitet foran mål og han bad om tilhængernes tålmodighed.

'Jeg er meget skuffet, for dette er ikke den bedste måde at starte på. Vi ved hvor svært det er at møde Rayo. Jeg kan godt forstå at folk er skuffende, for vi har skabt store forventninger og det tynger os noget, men jeg har sagt til spillerne, at presset er på mig, ikke på dem' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi skal have analyseret kampen, forbedre os og komme videre. Vi skal bevare troen på vores model og fortsætte vores arbejde' fortsatte han.

'Rayo forsvarede sig godt og vi havde sværere end normalt ved at skabe noget . Det er rigtig ærgerligt, for vi ville gerne have vist tilhængerne, at vi er på rette vej. Det er en skuffelse, men vi beder om tålmodighed' sagde Xavi videre.

'Det er ærgerligt at vi ikke fik scoret et mål, men effektiviteten manglede. Rayo trak også tiden ved flere tilfælde' kom det fra Barca-træneren.

Ter Stegen havde flere vigtige redninger i opgøret og det fik en kommentar fra Xavi. 'Det betyder meget at Ter Stegen redder point for os. Det gjorde han i dag og det er derfor jeg regner med ham' afsluttede han.

.:FORSIDE:.