fbpx
Annonce

Xavi: 'Det var en rigig god aften for os'

FCBARCELONA.DK - 02.04.23

// Xavi // Elche

Xavi var meget tilfreds, da han udtalte sig efter 0-4 sejren over Elche. Han hæftede sig specielt ved, at der var mange ændringer på holdet i opgøret, men at reserverne leverede en flot præstation og fortjente sejren.

'Jeg er meget tilfreds, for i dag var det spillere som ikke har deltaget så meget og de leverede på et højt niveau. Det her var en holdindsats og et vigtigt skridt for os. Det er en god sejr for os og jeg er meget tilfreds med truppen' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Eric García på den defensive midtbane:
'Helt ærligt, så kom idéen fra Jordi Cruyff. Det er noget han sagde allerede sidste år. Vi tænkte over det og han spillede en fantastisk kamp. Jeg tror vi kan få en rigtig god defensiv midtbanespiller i Eric'.

Alle tre angribere scorede:
'Det øger altid angribernes selvtillid når de scorer og tingene lykkedes perfekt i dag. Ansu var træt til sidst, men han arbejdede godt for holdet. Han er meget vigtig for mig og hans mål er udbyttet af det store arbejde. Jeg er meget tilfreds med Ansu og Ferran, for de fortjente at score'.

Endelig en stor sejr:
'Det var en rigtig god aften for os, men det er ikke slut endnu. Mange spillere leverede på et meget højt niveau og nu kan vi tænke på vores semifinale mod Real Madrid'.

Indtrykket af kampen:
'Jeg synes vi spillede en seriøs og solid kamp, men der var perioder hvor Elche pressede os. Vi gør det godt og det blev en god aften for hele holdet. Det var et skridt mod det endelige mål'.

Bliver Frenkie de Jong klar til onsdagens Clásico?
'Vi må se hvordan han har det. Han er meget engageret, men det vil afhænge af, hvordan han har det'.

Debut til Aleix Garrido:
'Aleix kunne have debuteret tidligere, hvis det ikke havde været for hans skade. Han er en spiller vi regner med og vi forsøger altid at give de unge chancen, men den hårde konkurrence gør det svært'.



.:FORSIDE:.