fbpx
Annonce

Xavi: 'Det blev lettere end vi havde regnet med'

FCBARCELONA.DK - 17.09.22

// Xavi // Elche

Xavi var godt tilfreds med indsatsen mod Elche, da han mødte pressen efter 3-0 sejren hjemme på Camp Nou. Han erkendte, at Elches tidlige udvisning gjorde det lettere for hans spillere, end de havde regnet med.

'Det er en vigtig sejr og det blev en lettere kampen end vi havde regnet med. Det var blevet sværere mod elleve, for med udvisningen handlede det mest om at potionere sig rigtigt. Vi havde mange boldtab i første halvleg, mens vi nød det i anden halvleg' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Fem ændringer i startopstillingen:
'Vi har en bred trup, hvor alle træner godt med. Alle er forberedt og klar når holdet har brug for det. Det betyder meget. Man lægger ikke mærke til hvem der spiller, for hele holdet viser klassen. Vi har mange muligheder når der skal udvælges og i sidste ende er det hele truppen der vinder titler, ikke startopstillingen'.

Holdets underholdende spillestil:
'Vi har nogle meget klare idéer når det gælder spillet. Vi vil have bolden og dominere. Vi kender alle presset og kravene i denne klub, men holdet har forbedret sig meget siden november. Vi skal fortsætte vores arbejde med ydmyghed som et hold'.

Balde lagde to assist:
'Jeg er glad for ham. Han besidder stor kvalitet og personlighed. Balde kan skabe overtale både centralt og på kanten. Det er overraskende, at en knægt på 18 spiller på dette niveau. Han spillede en flot kamp. Vi har tre rigtig gode venstre backs'.

Pedri spillede en god kamp:
'Han er en fantastisk fodboldspiller. Han forstår spillet, gør en forskel med sine pasninger og mister ingen bolde, og så så er han afgørende. Han er en af de bedste der har været her og vi skal passe godt på ham'

Mange tilskuere på Camp Nou:
'Tilhængerne kommer fordi de er glade og forventningerne er store. Det skal vi bevare gennem vores arbejde. Alle er tændte og klubben er mere levende end nogensinde'.

Ansu Fatis sparsomme spilletid:
'Jeg ser ham glad og jeg har talt med ham. Han kommer til at deltage og i dag havde han et par chancer. Vi har en plan for ham og han skal nok blive vigtig. Det tvivler jeg ikke på'.

Landskampspausen:
'Det bliver ikke nogle lange uger for mig, for jeg skal slappe af og koble fra. Derefter kommer der et hårdt program med kampe hver tredje dag. Det bliver intenst og svært'.

Barca holdt igen nullet:
'Det er vigtigt ud fra et defensivt aspekt. Det var lettere i dag, fordi de blev reduceret til 10 mand så tidligt. Vi er gode til erobre bolden på modstanderens banehalvdel, så hele holdet hjælper til'.

Har Lewandowski overrasket positivt?
'Det der mest overrasker, er hans menneskelige egenskaber. Han er ydmyg og professionel. Det med fodbolden, var vi ikke i tvivl om'.

Dembélés indsats:
'Han spiller på et højt niveau. Han havde ikke sovet meget forbi han blev far, men han ville spille. Han er meget engageret og jeg er meget glad for at have ham her'.

.:FORSIDE:.