fbpx
Annonce

Xavi: 'Alonso og Bellerín er klar til at spille'

FCBARCELONA.DK - 09.09.22

// Xavi // Cadiz

Xavi har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Cádiz. Her afslørerede han, at de nytilkomne Héctor Bellerín og Marcos Alonso kommer med i truppen til opgøret i Andalusien.

'Det bliver en svær, hård og defensiv modstander, der har gjort det svært for os i de seneste fire møder, med to uafgjorte og to nederlag. Så det er en god dag for revanche. Cádiz vil komme med aggressivitet og intensitet, for de går efter muligheden for at vinde, så de kan vende modgangen. For os det sådan en kamp der afgør titler' indledte Xavi.

Her er hvad han også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Kommer Bellerín og Alonso på banen mod Cádiz?
'De har det begge fint. Vi sætter holdet i morgen, men de bliver udtaget. De er klar til at hjælpe i 90, 30 eller 10 minutter. De er inde i holdets dynamik'.

Er Sergi Roberto klar til at spille?
'Han har lidt småproblemer og han kommer nok ikke med i morgen, men han kan sandsynligvis være med i Champions League (På tirsdag mod Bayern, red.). Han beklager sig aldrig og han er god at have. Jeg er meget tilfreds med ham'.

Lewandowskis betydning for holdet:
'Jeg vil ikke bytte Lewandowski for nogen som helst. Erfaring er en kvalitet og han er en moden spiller. Hans personlighed taler også til hans fordel. Han er meget ydmyg'.

Holdets solide defensiv:
'Det er vigtigt at den defensive kæde er meget koncentreret. Vi forsvarer os godt og vi har forbedret vores defensiv strategi. Holdet vokser og konkurrencen gør også spillerne mere fokuserede'.

Nogle spillere får ikke meget spilletid:
'Det er en velsignelse. Vi har en meget bred trup på mange positioner. Det er det jeg ønskede for klubben og det som der kræves. Det er kun positivt at det er svært at få spilletid i Barcelona. Det er en velkomment problem for mig at skulle fordele minutterne'.

Er tankerne på tirsdagens kamp mod Bayern?
'Vi er fuldt fokuseret og koncentreret på Cádiz. Vi skal parkere Champions League og vi skal være ydmyge. I morgen spiller vi om tre utroligt vigtige point'.

.:FORSIDE:.