Wijnaldum: 'Jeg har været Barca-fan siden jeg var lille'

FCBARCELONA.DK - 24.07.21

© Getty Images
// Wijnaldum


Barca blev snydt på målstregen af PSG i kampen om hollandske Georginio Wijnaldum og valget var tillsyneladende svært for spilleren selv. I et intervew erkender han, at han altid har været Barca-fan.

Alt tydede på at Wijnaldum ville tage til Barca på fri transfer fra Liverpool, men på selve målstregen kom PSG på banen og overtrumfede det catalanske tilbud. Efter sigende kunne midtbanespilleren tjene det dobbelte og det kunne han ikke sige nej til.

Nu erkender Wijnaldum dog, at det var en svær beslutning. 'At skulle vælge mellem Barca og Paris Saint-Germain var virkelig et kompliceret valg, for jeg har været Barca-tilhænger siden jeg var meget lille' udtaler han i et interview med PSG TV.

Wijnaldum fortæller videre, at det ikke kun var økonimien der var afgørende. 'Pochettino (PSG-træner, red.) havde tidligere kontaktet mig for at få mig til Tottenham, så jeg havde allerede talt med ham. Klubben fik mig til at føle, at de virkelig ville have mig og det havde også indflydelse på min beslutning'.

'Der er et godt projekt og vi sammensætter et hold for at nå vores mål, afslutter han.

.:FORSIDE:.