fbpx
Annonce

VM-finalen blev en kæmpe skuffelse for Dembélé

FCBARCELONA.DK - 19.12.22

// Ousmane Dembélé

topbar2221

Ousmane Dembélé vil ikke huske tilbage på VM-finalen 2022 med glæde, for det blev en frustrerende aften for Barca-angriberen. Han blev pillet ud allerede i første halvleg, da ingenting fungerede for franskmændene.

Dembélé stod i sin anden VM-finale i går mod Argentina, men i modsætning til 2018, hvor han spillede en noget perifær rolle, var han med fra start hos Frankrig. Dermed var vejen banet for en stor aften for kantspilleren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det hele udviklede sig dog mere til et mareridt for Barca-spilleren, for intet fungerede for ham eller for hele det franske landshold. Argentina kom foran 2-0 i første halvleg og her valgte landstræner Didier Deschamps overraskende at tage både Dembélé og Giroud ud efter blot 41 minutters spil.

Dembélé så meget uheldig ud ved Argentinas første scoring, for det var ham der begik straffespark mod Di Maria, efter totalt at være blevet tørret af argentineren.

Det må siges at være noget af en ydmygelse, at blive taget ud af en VM-finale så tidligt og det vidner om de problemer som den franske offensiv oplevede. Holdet kom dog tilbage og fik kampen ud i forlænget spilletid og straffespark.

Det havde været en stor trøst for Dembélé hvis Frankrig havde vundet finalen til sidst, men han måtte se Argentina løfte trofæet efter en skuffende og frustrerende aften for ham, både personligt og kollektivt.



.:FORSIDE:.