fbpx
Annonce

Vitor Roque i spil som Lewandowskis vikar mod Cádiz

FCBARCELONA.DK - 12.04.24

 


Det er kun sporadisk at man har set Vitor Roque i aktion denne sæson, men måske der venter ham en vigtig rolle i lørdagens udekamp mod Cádiz. Lewandowski har karantæne og det kan give brasilianeren chancen på 9'er positionen.

Vitor Roque håber helt sikkert på, at Xavi kigger hans vej, når holdet skal sættes til kampen i morgen aften mod Cádiz i Andalusien. Lewandowski fik sæsonens femte gule kort i forrige weekends kamp mod Las Palmas og dermed afsoner polakken karantæne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Roque blev køb i vinter for at supplere Lewandowski i front, men Xavi har ikke været gavmild med spilletiden til brasilianeren, der er blevet kørt mere stille frem end mange havde regnet med.

Xavi har andre alternativer til Lewandowski end Vitor Roque, men der venter en returkamp mod PSG på tirsdag, som Barca-træneren sandsynligvis vil tage hensyn til. Største konkurrent til Roque er nok andetholdets Marc Guiu, der også tripper for at få mere spilletid.

Kampen mod Cádiz ligner en god mulighed for Roque, at få vist sig frem, ikke bare for sin træner, men også for klubbens fans, der stadig har store forhåbninger til den 19-årige angriber.

roque38F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.