fbpx

Vind eller forsvind for De Jong og Memphis i dag

FCBARCELONA.DK - 03.12.22

// Frenkie de Jong // Memphis Depay

topbar22

I dag tages der hul på ottendedelsfinalerne ved VM i Qatar og her er Barca repræsenteret med Frenkie de Jong og Memphis Depay, der med Holland er klare favoritter mod overraskelsen fra USA.

Efter at gruppespillet sluttede fredag aften, handler det nu om knockout-kampene i Qatar, hvor Barca har 14 spillere tilbage ved slutrunden, fordelt på fem forskellige landshold, nemlig Spanien, Frankrig, Holland, Polen og Brasilien.

De kommende fire dage byder på de otte 1/8-finaler, fordelt med to om dagen. Den første er i dag kl. 16.00, hvor Holland og USA mødes. Amerikanerne overraskede ved at hente fem point i gruppe B og det var nok til en andenplads efter England, mens Holland som ventet vandt gruppe A. Dagens anden 1/8-finale står mellem Argentina og Australien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Frenkie de Jong er sikker starter i dagens kamp, mens det er mere usikkert hvilke planer landstræner Louis van Gaal har med Memphis Depay, der endnu ikke har fundet topformen og skarpheden efter hans skade i ugerne op til VM.

Holland er udråbt som klare favoritter til en plads i kvartfinalen, hvor enten Argentina eller Australien venter. VM har budt på en række store overraskelser og intet kan tages for givet ved slutrunden. Det er vind eller forsvind for De Jong og Memphis i dagens kamp..:FORSIDE:.