fbpx
Annonce

Video: Lewandowski smilede af Barca-tilråb

Allan Stefan - 29.05.22

© Getty Images
// Robert Lewandowski

Den netop nykårede dobbelte European Golden Shoe-vinder, Robert Lewandowski, blev forleden spottet til Cannes Filmfestival. Der kunne en Barca-fan ikke dy sig for at spørge den polske-målmager om han snart skifter til Barca.

Lewandowski har selv givet udtryk for, at hans tid hos Bayern München er kommet til en ende, og at han gerne vil søge nye græsgange. Hans førsteprioritet skulle angiveligt være Barca og præsident Laporta skulle efter sigende have en forhåndsaftale med Lewandowski og hans agent Pini Zahavi. Det eneste, der i skrivende stund stopper måltyvens skifte til Catalonien, er Bayerns præsident, Oliver Kahn, og Bayerns sportdirektør, Hasan Salihamidzic.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De har begge to gentagende gange været ude at dementere rygterne om Robert Lewandowskis snarlige afgang fra det sydtyske. Det kan meget vel være Kahns og Salihamidzics måde,at hæve prisen på Lewandowski yderligere, som nu er estimeret til omkring 35-40 millioner euro.

Lewandowski tager det angiveligt helt roligt og er overbevist om, at han i sidste ende får lov at forlade Tyskland. Og taget ud fra polakkens reaktion på Barca-tilhængerens tilråb, som virker han særdeles optimistisk.

Se videoen fra Cannes her:

.:FORSIDE:.