fbpx
Annonce

Victor Font garanterer Xavi som ny Barca-træner

Magnus Wind - 22.12.20

© Getty Images
// Xavi // Font

Victor Font, en af kandidaterne til det kommende præsidentvalg i Barca, er kommet et markant løfte. Font vil betale for alle sæsonkort, hvis han vinder valget, men at Xavi Hernández ikke vælger at blive ny træner for catalanerne. 

Den 24. januar i det nye år bliver den kommende præsident i Barca fundet. Her stiller forretningsmanden Victor Font op som en af kandidaterne. Forleden kom han med et ret markant løfte, da han medvirkede i et interview med mediet La Sotana. 

'Hvis jeg vinder præsidentvalget og Xavi ikke bliver klubbens nye træner, så lover jeg selv at betale hvert eneste socio's sæsonkort'. Det er ret vild udtalelse fra Font, som dermed må føle sig meget sikker på, at vinde det kommende valg. Xavi har ikke officielt erklæret sin støtte til nogle af kandidaterne, men Font må altså føle at han kan overbevise den tidligere midtbanespiller, om at vende tilbage til Barca som træner.  

Derudover er Font gået til valg på, at Barca skal have et større fokus på La Masia samt bringe tidligere spillere som Xavi og Carles Puyol tilbage i fremtrædende roller i klubben. Om det bliver Font, Laporta eller en helt tredje som bliver catalanernes nye præsident finder vi ud af den 24. januar 2021.

.:FORSIDE:.