fbpx
Annonce

Var det mesterskabschancen der forsvandt i Vigo?

FCBARCELONA.DK - 27.06.20

© Getty Images
// La Liga // Celta

Med 2-2 resultatet mod Celta er Barca tilbage på førstepladsen i ligaen, men alligevel begynder det at se sort ud for catalanerne, der førte med to point, da man genoptog ligaen efter coronapausen.

Barca havde før oplevet store problemer mod Celta på Balaídos og det blev da heller ingen nem eftermiddag for Quique Setién og hans spillere i dag. Alligevel havde de kurs mod sejren på to scoringer af Luis Suárez, inden at Celta fik udlignet blot to minutter før tid.

Med det ene point tager Barca førstepladsen i ligaen, et enkelt point foran Real Madrid, der sent søndag aften møder bundproppen Espanyol på udebane. I det opgør skal der mirakler til, for at de hvide skal miste point.

Inden kampen mod Celta ville det være nok for Barca, at Real Madrid spillede en enkelt kamp uafgjort, for at kunne tilbageerobre førstepladsen, men nu er der brug for at Madrid taber en kamp ligaens slutfase. Spørgsmålet er så om det sker i deres resterende syv kampe, efter en god start efter coronaopausen med lutter sejre.

Kendsgerningen er da også, at Barca lå to point foran Real Madrid i tabellen, da coronavirussen lukkede al fodbold ned. Vinder Madrid som ventet over Espanyol i morgen aften, vil det være de hvide der er to point foran. De vil altså i givet fald have hentet fire point mere end Barca i fem kampe.

Det ser derfor rigtig svært ud for Barca med at vinde mesterskabet for tredje gang i træk, ikke kun på grund af pointtabet mod Celta, med også fordi holdet har oplevet problemer med spillet efter coranopausen, og i øvrigt også før.

Barcas næste kamp ser heller ikke for nem ud, for på tirsdag kommer Atlético Madrid på besøg på Camp Nou. De opgør er altid meget lige.

.:FORSIDE:.